ING autoleningen

ING autolening

Autolening simuleren

Niet alleen indien u op zoek bent naar een voordelige lening voor de aankoop van uw nieuwe wagen. Maar ook voor de aanschaf van een occasie, biedt de ING autolening mogelijkheden om uw lening in slecht 3 minuten tijd te simuleren. Dit kan via de computer, tablet en mobiele telefoon.

Mobilhome Caravan lening

Bij een mobilhome/caravan lening bedraagt het geld dat u kunt lenen meestal 100% van de aankoopprijs. Bij sommige banken kan dit echter meer bedragen. ING is één van die banken die meer dan 100% aanbieden.

ING Car loan

De ING car loan is een lening op afbetaling voor privédoeleinden. Voorwaarde is dat het aanbod uitsluitend geldt voor meerderjarige natuurlijke personen.

Lage rentevoet

In tegenstelling tot een hypothecair krediet met variabele én vaste rentevoet, biedt ING bij een autokrediet enkel met een vaste lage rentevoet. ING staat bekend om haar scherpe tarieven met duidelijke voorwaarden deels omdat het rentepercentage afhankelijk is van de ouderdom van de auto: hoe jonger de auto, des te gunstiger het rentetarief wordt. Bekijk hier de actuele rentevoet van de ING autolening.

ING autolening algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van ING beschrijven geven een beschrijving van de dienstverlening ING België. De rechten en plichten van iedere begunstigde van het consumenten krediet zijn hier wettelijk beschreven.