Autolening online aanvragen


Car Loan 2018 NL Image Banner 970 x 250

Vandaag de dag kunt u zowat alles vanuit uw luie zetel regelen. Zo ook een lening aanvragen voor de aankoop van uw nieuwe auto. Geen onnodig verlof meer opnemen, maar online een autolening aanvragen wanneer het u het beste uitkomt!

Autolening aanvragen

De eerste stap is de simulatie van de gewenste autolening. Op de website van de meeste kredietverstrekkers bestaat deze mogelijkheid en wij raden u aan om eerst goed te bedenken welke uitgangspunten het beste bij u passen. Tip: voer een simulatie uit bij meerdere kredietverstrekkers, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende mogelijkheden. Bekijk onze aanbevelingen van dit moment voor een simulatie. Hieronder onze top 5 aanbieders van dit moment:

BankSimulatieInfofiche
Beobank autolening simulatie
Auxifina autolening simulatie
BNP Paribas autolening simulatie
Hello Bank autolening simulatie
Cetelem autolening simulatie

Vraag meerdere offertes aan

Vraag een offerte op bij meerdere partijen en neem dit mee in uw onderhandeling over de beste rentevoet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bekijk voorafgaand ons uitgebreid overzicht van alle actuele rentevoeten. U kunt na de simulatie direct online een aanvraag indienen. Vul het online aanvraagformulier volledig in en voeg de gevraagde documenten bij uw aanvraag. Het voordeel van een online aanvraag is dat u binnen een zeer korte termijn (vaak binnen enkele uren) weet of uw aanvraag voor een autokrediet is geaccepteerd.

Uw aanvraag is geaccepteerd!

U wordt per mail en per post geïnformeerd over uw aanvraag. Is deze geaccepteerd door de kredietverstrekker, dan ontvangt u een aanbod voor een autolening. Deze is, afhankelijk van de kredietverstrekker, 2 tot 6 maanden geldig. U kunt dan met een gerust hart op zoek naar de auto van uw dromen en bestellen tegen de beste voorwaarden bij de handelaar.

Uw aanvraag is helaas geweigerd…

U heeft een weigering ontvangen van uw online aanvraag voor een autolening. Weet dat iedere kredietverstrekker haar eigen acceptatiebeleid hanteert en deze is bij de één wat soepeler en bij de ander wat strikter. Een weigering hoeft geen probleem te zijn. U kunt eventueel een online aanvraag indienen bij een andere kredietverstrekker: mogelijk dat deze wel u een aanbod kan doen al dan niet tegen een hogere rentevoet. Maar let op: geld lenen kost ook geld! U kunt een aanvraag indienen bij meerdere partijen, zodat u meteen weet welke opties u heeft. Dit kost niks en kan zelfs uiteindelijk tijdbesparend werken.

ADVERTENTIE

Kies voor de autolening van Krediet Partner

Het accepteren van het aanbod voor een autolening

Heeft u de auto van uw dromen gevonden en besteld? Dan is het tijd om de aanvraag af te ronden. Onderteken het kredietcontract en voeg de eventuele benodigde documenten bij. Zodra de kredietverstrekker de overeenkomst heeft retour ontvangen, zal zij overgaan tot het uitboeken van de financiering naar uw bankrekening of rechtstreeks naar de garage.